Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte? Et cal més informació? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.

Contacta amb nosaltres

Tens algun dubte? Et cal més informació? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.

Formes de contacte

Components/Icons/Mail

Demana informació sobre les nostres residències

Et pots posar en contacte amb nosaltres per demanar informació sobre les nostres residències o centres de dia a través del telèfon 901 30 20 10, l’adreça electrònica [email protected] o el formulari següent.

Treballa amb nosaltres

En l’actualitat, som gairebé 4.500 professionals, però el pla d’expansió que ha desenvolupat la companyia els últims anys, amb l’obertura de centres nous, fa que periòdicament es requereixin perfils nous per treballar a les residències i els centres de dia.
Components/Icons/Contact

Suggeriments, agraïments i reclamacions

Aquí pots enviar al Servei d’Atenció a l’Usuari (SAU) d’Amavir suggeriments, agraïments i reclamacions sobre l’atenció prestada als nostres centres. L’opinió dels usuaris ens ajuda a millorar la qualitat assistencial de les residències.
Components/Icons/Sugerencias

Posar-se en contacte amb els residents

Components/Icons/Contact
Oferim la possibilitat de poder enviar un missatge a un familiar o amic que visqui en alguna de les nostres residències. L’equip tècnic de la residència rep els missatges i els transmet als destinataris, a qui ajuda, si volen, a tramitar la resposta també per via electrònica.

Canal de denuncias
del Código Ético

Components/Icons/OK

El grupo Maisons de Famille, del que depende Amavir, dispone de un Código de Buena Conducta para todas sus empresas, que incluye un canal de denuncias externo para que cualquiera pueda notificar posibles infracciones a este código y nos ayude así a preservar la ética dentro de nuestra organización. 

Consultes al
Comitè de Bioètica

Des d’aquí es poden enviar consultes al Comitè de Bioètica Assistencial d’Amavir. Aquest organisme, autònom i consultiu, orienta i assessora sobre possibles conflictes ètics que es puguin derivar de la relació assistencial, social, psicològica i espiritual a les nostres residències.

Atenció a mitjans
de comunicació

A través d’aquest formulari, els mitjans es poden posar en contacte amb el Departament de Comunicació d’Amavir, que s’encarregarà de tramitar-ne la sol·licitud. També s’hi pot contactar a través del número de telèfon 917 45 12 10.

Oficines Amavir

Oficina en Madrid

Oficina en Madrid

ADREÇA

C/ Infanta Mercedes 90, 2a i 6a planta, 28020 Madrid

CONTACTO

Oficina en Pamplona

Oficina en Pamplona

ADREÇA

Avda. de Guipúzcoa 5, 31012 Pamplona, Navarra

CONTACTE

Les millors residències i centres de dia a prop teu

Mapa