Professionals

Els professionals d’Amavir són persones qualificades i amb vocació de servei cap a la gent gran

Profesionales Amavir

Treballem per i per a les persones grans, una responsabilitat que acollim amb una vocació autèntica.

L'equip humà d’Amavir es compon de professionals que tenen un tracte pròxim, centrats a afavorir el benestar de cada usuari, i amb perfils multidisciplinaris (auxiliars de geriatria, equip mèdic i d'infermeria, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, professionals del treball social i la psicologia, etc.) que tenen l'objectiu d’ajudar i cuidar la persona gran en tot el que necessiti.

El dia a dia es converteix en un escenari d'enriquiment mutu, on treballadors, residents i familiars es nodreixen d'aquesta interacció compartida.

Ens esforcem per seleccionar els millors treballadors, aquells que estan més ben preparats però que, alhora, tenen qualitats humanes i un compromís amb el respecte i l’afecte cap a les persones grans.

A més, una vegada seleccionats, també volem que se sentin motivats, orgullosos i reconeguts en el seu treball. És per això que apostem per la qualitat i l’estabilitat en l'ocupació i per la posada en marxa de plans de formació contínua, desenvolupament professional i promoció interna, igualtat, conciliació de la vida laboral i familiar, seguretat i salut laboral i integració laboral de persones amb discapacitat.