views_exposed_form

casa nostra és la seva llar

A Amavir volem que se senti com a casa amb les atencions que necessita a cada moment. Al llarg dels últims 20 anys, més de 35.000 famílies han confiat en nosaltres, fet que ens ha convertit en una de les companyies líders a nivell nacional en l'atenció de persones grans i dependents.

42

RESIDÈNCIA

6.223

PLACES EN RESIDÈNCIES

41

CENTRE DE DIA

1.405

PLACES EN CENTRES DE DIA

4.500

TREBALLADORS

Atención personalizada icono de un engranaje

Atenció personalitzada

La nostra dedicació se centra en tots i cadascun dels nostres usuaris, buscant el major nivell de qualitat de vida possible. Oferim una atenció integral, personalitzada i adaptada a les necessitats de cadascun d'ells. A més, potenciem al màxim la seva autonomia i capacitat de decisió i mantenim un contacte permanent amb les seves famílies.

Unidades de convivencia icono de tres siluetas

Unitats de convivència

Els nostres centres tenen un ambient càlid, acollidor i familiar i estan organitzats en unitats de convivència, cadascuna d'elles amb el seu propi saló i menjador, on resideixen les persones grans segons el seu grau de dependència i característiques personals. Aquest model té com a finalitat que els nostres grans se sentin com a casa.

Profesionales con vocación icono de una maleta

Professionals amb vocació

Treballem per i per a les persones grans i ho fem amb una vocació autèntica. L'equip humà d’Amavir es compon de professionals de nombrosos àmbits (medicina, infermeria, psicologia, treball social, fisioteràpia, teràpia ocupacional…), tots ells amb un tracte proper i abocats a afavorir el benestar de cada usuari.

Calidad e innovación icono de un microscopio

Qualitat i innovació

A Amavir apostem per la qualitat, avalada per més de 20 anys d'experiència, i col·laborem activament amb les comunitats autònomes, amb les quals tenim concertades el 50 % de les nostres places. Apliquem models de gestió centrats en la persona i apostem per la innovació, amb l'objectiu d'aplicar els últims avenços en benefici dels nostres usuaris.

L'Experiència és un Grau

Coneix històries singulars dels nostres usuaris.

Així es cuina

Nuestros mayores nos deleitan con sus mejores recetas.

Què fem avui?

Conoce qué actividades hacemos en nuestros centros.

Últimes notícies

imagen de la noticia

Amavir colabora en el proyecto de "Ciudad amigable con las personas mayores" del Ayuntamiento de Alcalá de Henares

10/01/2020

Profesionales de Amavir Alcalá han sido incluidos en los grupos de trabajo que ha constituido el consistorio para empezar a diseñar programas y medidas que favorezcan a las personas mayores del municipio

imagen de la noticia

Amavir Usera se alza con el tercer premio del concurso de tarjetas navideñas de la Comunidad de Madrid

27/12/2019

Gracias a la felicitación diseñada por Dª Carmen Lairado, residente del centro, que ha visto cómo su trabajo ha sido uno de los mejores entre los más de 400 presentados al certamen

Últimes notícies a la televisió