Nuestra Casa es tu hogar

Ven a conocernos

A Amavir volem que se senti com a casa amb les atencions que necessita a cada moment. Al llarg dels últims 20 anys, més de 35.000 famílies han confiat en nosaltres, fet que ens ha convertit en una de les companyies líders a nivell nacional en l'atenció de persones grans i dependents.

42

RESIDÈNCIA

6.223

PLACES EN RESIDÈNCIES

41

CENTRE DE DIA

1.405

PLACES EN CENTRES DE DIA

4.500

TREBALLADORS

Atención personalizada icono de un engranaje

Atenció personalitzada

La nostra dedicació se centra en tots i cadascun dels nostres usuaris, buscant el major nivell de qualitat de vida possible. Oferim una atenció integral, personalitzada i adaptada a les necessitats de cadascun d'ells. A més, potenciem al màxim la seva autonomia i capacitat de decisió i mantenim un contacte permanent amb les seves famílies.

Unidades de convivencia icono de tres siluetas

Unitats de convivència

Els nostres centres tenen un ambient càlid, acollidor i familiar i estan organitzats en unitats de convivència, cadascuna d'elles amb el seu propi saló i menjador, on resideixen les persones grans segons el seu grau de dependència i característiques personals. Aquest model té com a finalitat que els nostres grans se sentin com a casa.

Profesionales con vocación icono de una maleta

Professionals amb vocació

Treballem per i per a les persones grans i ho fem amb una vocació autèntica. L'equip humà d’Amavir es compon de professionals de nombrosos àmbits (medicina, infermeria, psicologia, treball social, fisioteràpia, teràpia ocupacional…), tots ells amb un tracte proper i abocats a afavorir el benestar de cada usuari.

Calidad e innovación icono de un microscopio

Qualitat i innovació

A Amavir apostem per la qualitat, avalada per més de 20 anys d'experiència, i col·laborem activament amb les comunitats autònomes, amb les quals tenim concertades el 50 % de les nostres places. Apliquem models de gestió centrats en la persona i apostem per la innovació, amb l'objectiu d'aplicar els últims avenços en benefici dels nostres usuaris.

Texto home

A TODOS LOS QUE TRABAJAMOS POR Y PARA LOS MAYORES

Queremnos deciros que tenemos que estar orgullosos del esfuerzo que hemos hecho, que seguiremos luchando por ellos y que, juntos, seremos aún más fuertes.

Visitar sitio

L'Experiència és un Grau

Coneix històries singulars dels nostres usuaris.

"Volver a nacer", la historia de José Santiago (Amavir Colmenar)

Així es cuina

Nuestros mayores nos deleitan con sus mejores recetas.

Torrijas, receta de Mª Ángeles Muñoz (Amavir Getafe)

Què fem avui?

Conoce qué actividades hacemos en nuestros centros.

Taller de rehabilitación post-covid

Últimes notícies

imagen de la noticia

Lourdes Rivera, directora general de Amavir, elegida vicepresidenta de la patronal AESTE

26/03/2021

La Asociación de Empresas de Servicios para la Dependencia ha renovado esta semana su Junta Directiva para afrontar los nuevos retos del sector tras la pandemia

imagen de la noticia

La directora general de Amavir interviene en el II Congreso Nacional Dependencia y Sanidad

24/03/2021

El evento, organizado por Alimarket y celebrado en IFEMA, ha servido para que el sector reflexione sobre lo vivido durante este año de pandemia y los retos futuros

Últimes notícies a la televisió

Entrevista a Estela Suárez, adjunta a la dirección de la residencia Las Hazas (Hellín)

Un año después, ¡¡volvemos al teatro!!