casa nostra és la seva llar

A Amavir volem que se senti com a casa amb les atencions que necessita a cada moment. Al llarg dels últims 20 anys, més de 35.000 famílies han confiat en nosaltres, fet que ens ha convertit en una de les companyies líders a nivell nacional en l'atenció de persones grans i dependents.

42

RESIDÈNCIA

6.399

PLACES EN RESIDÈNCIES

40

CENTRE DE DIA

1.415

PLACES EN CENTRES DE DIA

4.500

TREBALLADORS

Atención personalizada icono de un engranaje

Atenció personalitzada

La nostra dedicació se centra en tots i cadascun dels nostres usuaris, buscant el major nivell de qualitat de vida possible. Oferim una atenció integral, personalitzada i adaptada a les necessitats de cadascun d'ells. A més, potenciem al màxim la seva autonomia i capacitat de decisió i mantenim un contacte permanent amb les seves famílies.

Unidades de convivencia icono de tres siluetas

Unitats de convivència

Els nostres centres tenen un ambient càlid, acollidor i familiar i estan organitzats en unitats de convivència, cadascuna d'elles amb el seu propi saló i menjador, on resideixen les persones grans segons el seu grau de dependència i característiques personals. Aquest model té com a finalitat que els nostres grans se sentin com a casa.

Profesionales con vocación icono de una maleta

Professionals amb vocació

Treballem per i per a les persones grans i ho fem amb una vocació autèntica. L'equip humà d’Amavir es compon de professionals de nombrosos àmbits (medicina, infermeria, psicologia, treball social, fisioteràpia, teràpia ocupacional…), tots ells amb un tracte proper i abocats a afavorir el benestar de cada usuari.

Calidad e innovación icono de un microscopio

Qualitat i innovació

A Amavir apostem per la qualitat, avalada per més de 20 anys d'experiència, i col·laborem activament amb les comunitats autònomes, amb les quals tenim concertades el 50 % de les nostres places. Apliquem models de gestió centrats en la persona i apostem per la innovació, amb l'objectiu d'aplicar els últims avenços en benefici dels nostres usuaris.

Últims vídeos

Últimes notícies

imagen de la noticia

Mayores de Amavir Villanueva de la Cañada (Madrid) ganan el I Concurso de Torrijas convocado por el Ayuntamiento del municipio

23/04/2019

El premio fue entregado por el Alcalde, Luis Partida, y el jurado estuvo presidido por la directora de la Cátedra Ferran Adrià de la Universidad Camilo José Cela, Rosa Mª González

imagen de la noticia

Amavir colabora un año más con el programa 4º ESO+Empresa de la Comunidad de Madrid

18/04/2019

Alumnos y alumnas de este nivel educativo han realizado estancias de varios días en nuestras residencias como complemento a su formación académica y para que conozcan los perfiles profesionales que trabajan en la atención a las personas mayores