nuestra casa es tu hogar

A Amavir volem que se senti com a casa amb les atencions que necessita a cada moment. Al llarg dels últims 20 anys, més de 35.000 famílies han confiat en nosaltres, fet que ens ha convertit en una de les companyies líders a nivell nacional en l'atenció de persones grans i dependents.

42

RESIDÈNCIA

6.223

PLACES EN RESIDÈNCIES

41

CENTRE DE DIA

1.405

PLACES EN CENTRES DE DIA

4.500

TREBALLADORS

Atención personalizada icono de un engranaje

Atenció personalitzada

La nostra dedicació se centra en tots i cadascun dels nostres usuaris, buscant el major nivell de qualitat de vida possible. Oferim una atenció integral, personalitzada i adaptada a les necessitats de cadascun d'ells. A més, potenciem al màxim la seva autonomia i capacitat de decisió i mantenim un contacte permanent amb les seves famílies.

Unidades de convivencia icono de tres siluetas

Unitats de convivència

Els nostres centres tenen un ambient càlid, acollidor i familiar i estan organitzats en unitats de convivència, cadascuna d'elles amb el seu propi saló i menjador, on resideixen les persones grans segons el seu grau de dependència i característiques personals. Aquest model té com a finalitat que els nostres grans se sentin com a casa.

Profesionales con vocación icono de una maleta

Professionals amb vocació

Treballem per i per a les persones grans i ho fem amb una vocació autèntica. L'equip humà d’Amavir es compon de professionals de nombrosos àmbits (medicina, infermeria, psicologia, treball social, fisioteràpia, teràpia ocupacional…), tots ells amb un tracte proper i abocats a afavorir el benestar de cada usuari.

Calidad e innovación icono de un microscopio

Qualitat i innovació

A Amavir apostem per la qualitat, avalada per més de 20 anys d'experiència, i col·laborem activament amb les comunitats autònomes, amb les quals tenim concertades el 50 % de les nostres places. Apliquem models de gestió centrats en la persona i apostem per la innovació, amb l'objectiu d'aplicar els últims avenços en benefici dels nostres usuaris.

Texto home

A TODOS LOS QUE TRABAJAMOS POR Y PARA LOS MAYORES

Queremnos deciros que tenemos que estar orgullosos del esfuerzo que hemos hecho, que seguiremos luchando por ellos y que, juntos, seremos aún más fuertes.

Visitar sitio

L'Experiència és un Grau

Coneix històries singulars dels nostres usuaris.

"Hecho a mano", la experiencia de Anacleto Rubio (Amavir La Marina)

Així es cuina

Nuestros mayores nos deleitan con sus mejores recetas.

Migas, receta de Cruz Magro (residencia El Balconcillo, Guadalajara)

Què fem avui?

Conoce qué actividades hacemos en nuestros centros.

¿Qué es el edadismo? Nuestros residentes nos lo explican y nos animan a luchar contra él

Últimes notícies

imagen de la noticia

La directora general de Amavir participa en Toledo en la jornada "El futuro de los cuidados"

30/11/2021

Ha asistido en calidad de vicepresidenta de la patronal AESTE y, en su intervención, ha reflexionado sobre las demandas del sector ante el anunciado cambio de modelo de las residencias de mayores

imagen de la noticia

Amavir se suma a los actos del Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer

26/11/2021

En su compromiso como parte del grupo "Empresas por una sociedad libre de violencia de género", auspiciado por el Ministerio de Igualdad del Gobierno de España

Últimes notícies a la televisió

Cruz Magro, residente de Amavir El Balconcillo (Guadalajara), cocina unas migas para el programa "Ancha es Castilla" (CMTV)

El programa "Mueve salud" de Amavir Humanes en el programa "Saber Vivir" de TVE